Tilbage til webshop

MOS - Body Butter (også godt til tørt hår)

279,00 kr.

MOS Body Butter - Mango & Bivoks til kroppen er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld.

MOS Body Butter - Mango & Bivoks er en økologisk kropscreme, der er lavet af de bedste og mest fugtgivende ingredienser. Vores ekstra fugtgivende kropssmør kan anvendes på hele kroppen, selv de tørre hårspidser har godt af dette lille fugtmirakel. Cremen er formuleret med kun 6 kraftfulde ingredienser, der nærer og fugter huden optimalt: Økologisk kokosolie, hampefrøolie, mangosmør, bivoks, lavendelolie og naturlig E-vitamin.

200 mL

Sådan opleves produktet på din hud:

MOS Body Butter dufter mildt af lavendel, en let krydret sød duft, der ikke virker overvældende, men beroligende og mild. Smørret smelter nemt i håndfladerne og absorberes effektivt af huden, så den ikke føles fedtet. Din hud forbliver blød og lækker i timevis.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Brug gerne vores MOS Body Butter hver dag i din daglige hudplejerutine. Huden bliver mere elastisk, blød og får en sund ensartet finish.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

MOS Body Butter - Mango & Bivoks laves ved nænsomt at opvarme de økologiske olier og smør og herefter tilsætte lavendelolie og naturlige E-vitaminer. Olien hældes på genanvendelig aluminiumsdåser og sættes til afkøling.

1
+
Tilføj til kurv