Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på knitincolours.com 
Knitincolours ejes af Kirsten Brun Designs, CVR-nr. 41351772, adresse Lavendelvej 32, 6880 Tarm, e-mailadresse kirstenbrundesigns@gmail.com 


Betaling og levering

Vi modtager betaling med Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, PayPal, Visa, Visa debet.

Opskrifterne sendes automatisk i PDF format til din e-mailadresse. Det er derfor vigtigt, du sikrer, denne er indtastet korrekt.

Garnet pakkes og sendes med DAO indenfor 1-3 hverdage. Med forbehold for sygdom etc. Jeg bestræber mig altid på at pakke og sende hurtigst muligt.

Priserne er angivet i dkk og er inklusiv moms.

Der er ikke fortrydelsesret på digitale strikkeopskrifter. 

Har du ikke modtaget din opskrift, tjek dit spamfilter/junkmail, og kontakt os, hvis den heller ikke findes her.


Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kirstenbrundesigns@gmail.com.